iPhone Hunt

Deze workshop is voor zowel kinderen als volwassenen een leuke en moderne variant van een speurtocht. Aan de hand van dit interactieve spel maken de deelnemers o.a. gebruik van geo caching, google streetview, camera en kompas. Via de game app kunnen vragen beantwoord worden en foto’s ingeleverd worden. De deelnemers gaan in groepjes van 4 tot 7 op pad met een iPhone en een gamebook. Voor het hele team is er dus wat te doen en als groep moeten de deelnemers plannen welke opdrachten waar en in welke volgorde het meest effectief afgerond kunnen worden zodat er zoveel mogelijk punten gescoord worden.


De iPhone Hunt volgt geen vaste route maar de groepen bewegen kris kras door elkaar heen op zoek naar bezienswaardigheden, locaties en opdrachten. Voor het spel is elke locatie mogelijk. Wij kunnen bij u in de buurt een Hunt uitzetten. Wij hebben verschillende games voor een bedrijfsuitje tot aan groep 6 van het primair onderwijs.

Schermafbeelding 2016-01-06 om 16.49.29 Schermafbeelding 2016-01-06 om 16.37.54
Mogelijkheden
We kunnen de iPhone Hunt op elke locatie spelen. We passen het gamebook en de opdrachten aan op de leeftijd en de omgeving (geocaching). Voor het voortgezet onderwijs kunnen we eventueel samen met de leerlingen een Hunt bouwen in één of enkele workshops voorafgaand aan de iPhone Hunt.

Open dag of rondleiding
De game app die we gebruiken is ook prima te gebruiken voor een open dag of rondleiding. Bezoekers kunnen aan de hand van de app een rondleiding krijgen, informatie tot zich nemen en vragen en opdrachten voltooien. Heeft u interesse neem dan contact met ons op.

Spelduur
De duur van het spel is 2 uur. Inclusief een kwartier uitleg en achteraf een kwartier voor de uitslag. We kunnen de iPhone Hunt 2 keer spelen tijdens een lesdag.

Specificaties
leeftijd: vanaf 8 jaar
deelnemers tot 70 (standaard)
uitbreiding tot 200
ruimte: buiten
benodigdheden:
Prijzen *
iPhone Hunt 10 groepen (2 uur)  € 400,- per Hunt
2x Iphone Hunt 10 groepen (2 uur)  € 300,- per Hunt
per extra groep (eenmalig)  € 20,-
Bij 2 Hunts worden de extra groepen eenmalig 
in rekening gebracht.
Optioneel
mogelijkheden: Zelf je Hunt bouwen
Hunt voor een Open Dag
korting in combinatie andere workshops:
 * Prijzen zijn vrij van BTW
excl reiskosten a € 0,25 per km.
 CRKBO_Instelling_CMYK