Air Graffiti

Air Graffiti is is een nieuwe originele manier om je creativiteit te uitten. Meerdere leerlingen kunnen tegelijkertijd digitale kunst creëeren. Leerlingen kiezen een achtergrond waarop zij een ” piece’ willen maken. Het kunstwerk kan direct worden geprint of worden gedeeld via Facebook, Twitter of Instagram.

Wel een spuitbus maar geen verf
We werken wel met spuitbussen maar niet met verf. Deze speciale verfbussen communiceren via infrarood met de software. Leerlingen hebben wel de ervaring van een spuitbus, mede door het sissende geluid, maar niet de nadelen van de verf en verfnevel. De Air Graffiti is dus overal in te zetten.

IMG_2863 IMG_2866

In combinatie met greenscreen
Met een fotocamera en een greenscreen kunnen we ook foto’s van personen of groepen inbrengen in de graffiti software. Vervolgens kan deze foto “versierd” worden door de graffiti “artiesten” op uw school. Dit brengt altijd veel hilariteit met zich mee.

Workshop in combinatie met Light Graffiti
Er kunnen telkens twee leerlingen tegelijkertijd werken op de Air Graffiti Wall. We kunnen een tijd instellen waarbinnen zij het kunstwerk moeten afronden. De overige leerlingen gaan aan de slag met light graffiti. Hiervoor hebben we een donkere ruimte nodig zodat zij met een camera en een lange sluitertijd met licht gaan tekenen. Zie ook de Light Graffiti workshop voor meer informatie

Ook prima te gebruiken bij een open dag of een schoolfeest.

Specificaties
leeftijd: vanaf 10 jaar
deelnemers 2 deelnemers per tijdseenheid
ruimte: 2 klaslokalen (moet wel te verduisteren zijn!)
benodigdheden: stroom 230v
Prijzen *
Dagdeel (4 uur)  € 450,-
2 workshops van 2 uur mogelijk
Extra uur (aansluitend)  € 75,-
3 workshops van 1,75 uur mogelijk
Optioneel
mogelijkheden: In overleg tijden  en onderwerp aanpassen
korting in combinatie andere workshops: ja
 * Prijzen zijn vrij van BTW
excl reiskosten a € 0,25 per km.
 CRKBO_Instelling_CMYK