Webshop

 moviemount6top

Movie Mount voor Ipad

Met de movie mount  verandert uw Ipad in een complete studio. Deze houder maakt het mogelijk om uw Ipad op een statief te bevestigen om zodoende stabiele opnames te maken. Tevens kunnen de opnames direct worden gemonteerd.

Als u wilt filmen en monteren met de Ipad dan is deze houder onmisbaar. Hij is snel te monteren op uw eigen statief. Op de movie mount bevinden zich handige hot-shoes voor het bevestigen van microfoons, licht en lenzen.

>> BESTELLEN

Moviemount voor Ipad 2,3,4 € 49,95 incl 21% BTW
Moviemount voor Ipad mini  € 47,95 incl 21% BTW
  
 Accessoires:
 ipad microfoon aansluiting € 49,95 incl 21% BTW Reporter Microfoon voor de Ipad

iRig Mic is de eerste handheld, kwaliteits-condensatormicrofoon voor iPhone, iPod touch en iPad, ontworpen voor al je mobiele geluidswensen. Nu kun je met de iOS toestel professionele audio en zangopnames maken waar je ook bent. iRig Mic is ideaal voor de zanger en songwriter die onderweg zijn, maar ook perfect voor het opnemen van speeches, instrumenten, optredens of andere geluidsbronnen in de studio, op het podium of buitenshuis.

Eveneens is er een hoofdtelefoonuitgang voor directe monitoring en terugluisteren. Afgebeelde koptelefoon wordt niet bijgeleverd.

>> BESTELLEN

 voorversterker € 39,95 incl 21% BTW Microfoon voorversterker voor Ipad

Deze microfoonvoorversterker én interface zorgt ervoor dat u een willekeurige microfoon aan kunt sluiten. Dit is geschikt voor de iPod Touch, iPad, iPhone en Android-apparaten. Zo kunt u bijvoorbeeld een dynamische zangmicrofoon aansluiten, die u door middel van de iRig Recorder app (voor iOS en Android) wat extra effect meegeeft. Daarnaast opent het mogelijkheden voor mobiele recording toepassingen.

De iRig Pre is voorzien van een gebalanceerde XLR aansluiting, geschikt voor de meeste professionele zangmicrofoons. Eveneens is er een hoofdtelefoonuitgang voor directe monitoring en terugluisteren.

Heeft u een zelf een microfoon met een XLR aansluiting dan volstaat alleen een voorversterker.

>> BESTELLEN