Social Sharing

Voor het delen van foto’s maken we gebruik van een tweetal apps, PicPic Social en Snappshot. Met PicPicSocial worden foto’s van onze fotograaf gedeeld met onze bezoekers die ze vervolgens weer via eigen social media kanalen kunnen delen. Met Snappshot worden de foto’s van de fotograaf én bezoekers gedeeld via een gesloten netwerk. De foto’s worden in een tijdlijn op grote schermen getoond. Afhankelijk van het feest, locatie en wensen maken we gebruik van één of beide apps.

greenscreen11

PicPic Social
Foto’s delen via social media & e-mail
PicPicSocial wordt standaard gebruikt tijdens onze fotoshoots. Afhankelijk van de wensen van onze opdrachtgevers is het mogelijk om foto’s online te delen via Facebook, Twitter en Instagram. Foto’s versturen via e-mail kan met een voorafgaand opgemaakte e-mail met een ‘eigen’ mailadres als afzender. Perfect voor promotionele activiteiten en beurzen. Rond onze fotobooth staan verschillende iPads waarop de gemaakte foto’s direct beschikbaar zijn. Een foto opzoeken – gegevens invoeren en op verzenden klikken. Dat is alles!

Snappshot
Foto’s delen op grote schermen in een gesloten omgeving
Met Snappshot is iedereen fotograaf! Log in met jouw unieke 6-cijferige partycode, maak een foto, type er een tekstje bij en plaats de foto live op de schermen! Jij en jouw vrienden kunnen de leukste, gekste en gezelligste selfies maken en delen met elkaar. Leuk voor tijdens het feest en daarna. Alle foto’s worden je na het feest per e-mail toegestuurd je kunt ermee doen wat je wilt. Jij bent de baas over de foto’s. Dus je hebt 100% privacy want alle foto’s blijven daar waar het hoort, op het feest!

Feesten zijn nu voorgoed anders!
Let’s party!