Prezi Trainingen

factsheet
Op het gebied van Prezi werkt Schoolregisseur samen met Prezi-les.nl. Zij hebben een  online lesmethode ontwikkelt die u als leerkracht in staat stelt Prezi te introduceren bij uw leerlingen. U heeft heeft hier geen brede ICT kennis voor nodig.

Training voor het team
Wilt u uw team prezi vaardig maken? In deze training krijgen de deelnemers een stoomcursus Prezi. Wat is Prezi? Hoe maak ik een Prezi? Hoe gebruik ik afbeeldingen? Hoe deel ik mijn Prezi? Allemaal vragen die aan bod komen. Mocht u gaan werken met Prezi-les Primair dan is een introductie van Prezi-les.nl ook onderdeel van het programma.

E-learning & Video lessen
Naast de training hebben alle deelnemers ook nog eens 3 maanden toegang tot de e-learning omgeving en daarmee ook tot de videolessen. Alles in eigen tijd nog even terug kijken. Met de thuiscoach kan er worden gespard over een prezi of voor vragen.

Prezi Bibliotheek
In de prezi bibliotheek slaat u makkelijk een prezi op om te delen met uw leerlingen of collega leerkrachten. U kunt zelf categoriën aankmaken en bepalen wie uw prezi’s kunnen zien. Prezi-les maakt zelf ook educatieve prezi’s die via deze bibiotheek met u worden gedeeld.

prezi-gemeenteraad

Gratis leerkracht account
Als u naar www.prezi-les.nl gaat en een gratis leerracht account aanvraagt krijgt u direct toegang tot de educatieve prezi’s van Prezi-les en kunt u alvast rond kijken.

Specificaties 
Voor wie? Leerkracht
Deelnemers Team
Ruimte: school
Benodigdheden internet
Prijzen
1 sessie  3 uur € 395,00
Toegang e-learning 3 maanden inclusief
Thuiscoach ondersteuning inclusief
Toegang educatieve prezi’s  Bibliotheek inclusief
 * Prijzen zijn vrij van BTW
reiskosten n.v.t.
 CRKBO_Instelling_CMYK