Prezi-les Primair

factsheet
Maak uw kinderen Prezi vaardig
Op het gebied van Prezi werken wij samen met Prezi-les.nl. Zij hebben een online lesmethode ontwikkelt die u als leerkracht in staat stelt Prezi te introduceren bij uw leerlingen. U heeft heeft hier geen brede ICT kennis voor nodig.

U krijgt een account waarbinnen u 90 gebruikers kunt aanmaken. Allemaal met een EDU Enjoy licentie van Prezi. Vanuit de software loggen de gebruikers automatisch in op prezi.com voor het bewerken van de prezi’s. Aan de hand van de videolessen en de verschillende oefeningen maakt u de kinderen zelf prezi vaardig.

Thuiscoach
Heeft u een vraag? Dan roept u de hulp in van de thuiscoach. Hij helpt u snel weer op weg. De licentie is voor de duur van 1 jaar . Indien gewenst kunnen wij ook een webinar verzorgen waarin wij prezi bij uw leerlingen introduceren en uitleg geven.

Logo-presentations logo-vergaderingen

Prezi Bibliotheek
In de prezi bibliotheek slaat u makkelijk een prezi op om te delen met uw leerlingen of collega leerkrachten. U kunt zelf categoriën aankmaken en bepalen wie uw prezi’s kunnen zien. Prezi-les maakt zelf ook educatieve prezi’s die via deze bibiotheek met u worden gedeeld.

Gratis leerkracht account
Als u naar www.prezi-les.nl gaat en een gratis leerracht account aanvraagt krijgt u direct toegang tot de educatieve prezi’s van Prezi-les en kunt u alvast rond kijken.

logo_Prezi-les

Specificaties 
leeftijd: vanaf 8 jaar
Gebruikers (accounts) 90 accounts
Prezi accounts (EDU enjoy) inclusief
Benodigdheden internet
Prijzen
Prezi-les Primair 1 jaar € 195,00
Toegang videolessen inclusief
Thuiscoach ondersteuning inclusief
Prezi bibliotheek inclusief
Webinar  1 uur € 50,00
 * Prijzen zijn vrij van BTW
reiskosten n.v.t.
 
 CRKBO_Instelling_CMYK