Lipdub / Videoclip

factsheet
Door de komst van videosites als Youtube worden eigen gemaakte filmpjes zeer populair. Het maken van een lipdub is één van de nieuwste trends. Een Lipdub is een videoclip die in één keer wordt opgenomen en waarin de deelnemers hun favoriete nummer playbacken.

In lipdubs worden vrolijke liedjes gebruikt en de camera “reist” als het ware door een gebouw of school. De camera wordt op zijn reis begeleidt door de deelnemers. Het is een komen en gaan van mensen waardoor je een leuke en dynamische videoclip krijgt. Doordat mensen vaak maar kort in beeld zijn is een lipdub relatief makkelijk en snel te realiseren.

Lipdub
Er zijn verschillende mogelijkheden. We kunnen dit voor één groep doen of juist met de hele school. Dat laatste is wel zo leuk. Voor de rode draad hebben we een aantal kinderen nodig die de zang voor hun rekening. Zij begeleiden de camera als het ware op zijn tocht door de school. Vervolgens is het zaak om de “route” leuk aan te kleden en iedereen een plek te geven in de lipdub.

Geluidsinstallatie
Voor een goed resultaat en een optimale beleving is het belangrijk dat de muziek overal goed te horen is. Wij nemen dan ook een geluidsinstallatie mee en stellen verschillende boxen op langs de “lipdubroute”.

Specificaties tot 40 deelnemers
leeftijd: vanaf 4 jaar
deelnemers maximaal 40 deelnemers
ruimte: in overleg
Voorbereiden & Opnames 4 uur
Lipdub als download beschikbaar inclusief
Lipdub op DVD € 2,00 per DVD
Geluidsinstallatie inclusief
Prijzen: € 275,- per lipdub
Specificaties 40> deelnemers
leeftijd: vanaf 4 jaar
deelnemers: in principe geen maximum
ruimte: in overleg
Voorbereiden & Opnames 6 uur
Lipdub als download beschikbaar inclusief
Lipdub op DVD € 2,00 per DVD
Geluidsinstallatie inclusief
prijzen: € 375,- per lipdub
mogelijkheden: In overleg kunnen we de workshop verlengen of aanpassen aan uw wensen
 * Prijzen zijn vrij van BTW
excl reiskosten a € 0,25 per km.
Geen reiskosten bij 40> deelnemers
 CRKBO_Instelling_CMYK