Lipdub / Videoclip

Door de komst van videosites als Youtube worden eigen gemaakte filmpjes zeer populair. Het maken van een lipdub is de nieuwste trend. Een Lipdub is een videoclip die in één keer wordt opgenomen en waarin de deelnemers hun favoriete nummer playbacken. Een lipdub is weer eens wat anders
In lipdubs worden vrolijke liedjes gebruikt en de camera “reist” als het ware door een gebouw of school. De camera wordt op zijn reis begeleidt door de deelnemers. Het is een komen en gaan van mensen waardoor je een leuke en dynamische videoclip krijgt. Doordat mensen vaak maar kort in beeld zijn is een lipdub relatief makkelijk en snel te realiseren.Een lipdub maken als afscheid van een collega of een gezellig teamuitje met naderhand een hapje en een drankje is toch weer wat anders dan bowlen of paintballen.

Workshop Lipdub
Afhankelijk van het aantal deelnemers duurt de workshop ongeveer 4 uur. Ook is het mogelijk om op voorhand het script voor te bereiden. In overleg is er heel veel mogelijk. Tijd en plaats laten we afhangen van uw wensen en wat het beste is voor een mooi resultaat.