iPhone Hunt

iphone_hunt_300x199

De iPhone Hunt is een  moderne variant van een speurtocht. Aan de hand van dit interactieve spel maken de deelnemers o.a. gebruik van geo caching, google streetview, camera en kompas. Via de game app kunnen vragen beantwoord worden en foto’s ingeleverd worden. De deelnemers gaan in groepjes van 4 tot 7 op pad met een iPhone en een gamebook. Voor het hele team is er dus wat te doen en als groep moeten de deelnemers plannen welke opdrachten waar en in welke volgorde het meest effectief afgerond kunnen worden zodat er zoveel mogelijk punten gescoord worden.

De iPhone Hunt volgt geen vaste route maar de groepen bewegen kris kras door elkaar heen op zoek naar bezienswaardigheden, locaties en opdrachten. Voor het spel is elke locatie mogelijk. Wij kunnen bij u in de buurt een Hunt uitzetten.

Open dag of rondleiding
De game app die we gebruiken is ook prima te gebruiken voor een open dag of rondleiding. Bezoekers kunnen aan de hand van de app een rondleiding krijgen, informatie tot zich nemen en vragen en opdrachten voltooien. Heeft u interesse neem dan contact met ons op.

Spelduur
De duur van het spel is 2 uur. Inclusief een kwartier uitleg en achteraf een kwartier voor de uitslag. We kunnen de iPhone Hunt 2 keer spelen tijdens een lesdag.