Huwelijk

Uw bruiloft niet alleen op DVD maar ook op Bluray. Bij Brandnieuw krijgt u de film ook in HD.

Sinds 2006 waren we voornamelijk gericht op het vastleggen van één van de mooiste dagen uit iemands leven. Inmiddels zijn we ook zeer actief in het onderwijs en het bedrijfsleven. Niettemin vind ik het filmen van een huwelijksdag nog altijd erg leuk om te doen.

Onopvallend, videoclip en geen kunstlicht
Ik probeer onopvallend aanwezig zijn en jullie huwelijksdag te registreren i.p.v. te regisseren. De opnames worden gemonteerd en voorzien van animaties, teksten en overgangen. Van de fotoreportage maak ik een videoclip. Ik maak er een mooie film van die aangenaam is om naar te kijken. Niet alleen nu maar ook over enkele jaren. Ik gebruik geen kunstlicht dus geen hinderlijke lichtschijnsels.

Draadloze microfoons
Ik leg ook met name nadruk op de audio. Dus geluid van de ambtenaar, kerk en avondfeest wordt met draadloze microfoons opgenomen. Zodat je een optimale beleving van de dag hebt zonder hinderlijke niespartijen van bezoekers die toevallig net naast de camera zitten.

Voor een vrijblijvende offerte of kennismakingsgesprek. Gewoon even mailen of bellen. Vergeet niet de trouwdatum te vermelden en wellicht een globale dagindeling.

Met vriendelijke groet,
Ramon Nijhuis

Opties & Prijzen